Logo
Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende

Gebruikersnaam of e-mail

Leden kunnen op deze pagina inloggen door aan de rechterkant hun gebruikersnaam of e-mail adres in te vullen. De gebruikersnaam is gelijk aan uw lidmaatschapsnummer. Als u wilt inloggen met uw e-mail adres let er dan op dat dit hetzelfde e-mail adres is als die waar u de e-mail van de Philharmonie op ontvangt.

Gegevens onthouden

Door het aanklikken van dit vinkje worden de gebruikersnaam en het wachtwoord onthouden. Bij het volgende bezoek wordt u automatisch ingelogd. Soms is dit echter in de instelling van de browser geblokkeerd. Helaas kan websitebeheer hier niets aan doen.

Gegevens veranderen

Uw e-mailadres en wachtwoord kunt u na inloggen zelf veranderen. Ga hiervoor naar de menu-optie "Mijn profiel". U kunt hier ook uw adres- en telefoongegevens zelf aanpassen. Deze worden dan automatisch verwerkt in de ledenlijst. Uw gebruikersnaam is gelijk aan uw lidmaatschapsnummer, deze kunt u niet aanpassen.

Let op: Als u uw e-mail adres verandert, moet u de volgende keer met het nieuwe e-mail adres inloggen!

Help

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Als u het e-mail adres kent waarmee u geregistreerd bent klik dan hier. Vink op de pagina die opent aan dat u een nieuw wachtwoord wilt opvragen.

Ik wil mijn lidmaatschapsnummer weten

Als u het e-mail adres kent waarmee u geregistreerd bent klik dan hier. Vink op de pagina die opent aan dat u uw gebruikersnaam wilt opvragen.

Ik weet niet met welk e-mail adres ik geregistreerd ben

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kan ik ook toegang krijgen?

Het besloten deel van deze website is alleen toegankelijk voor (ere-)leden, ouders van jeugdleden, bestuur, beschermheren/vrouwen en commissarissen. Behoort u tot een van deze groepen en heeft u nog geen toegang, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geschiedenis Bestuur Orkesten en Dirigenten Eregallerij Vrienden Zoeken Inloggen