Logo
Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende

In de agenda vindt u alle openbare evenementen van de Philharmonie Leende. Door op een evenement te klikken krijgt u meer informatie. Daarnaast kunt u het evenement aan uw eigen (Google) agenda toevoegen. Als u op de hoogte wilt blijven van alle activiteiten dan kunt u zich op de agenda abonneren door op het icoontje Button Google calendar te klikken. Indien dit voor uw computer of mobiele telefoon niet werkt, vindt u onder de agenda een alternatieve methode. Hier leest u tevens hoe u meldingen per e-mail kunt ontvangen, zodat u zeker niets mist!

De Philharmonie toevoegen aan uw eigen Google kalender op uw computer?

Bovenstaande Philharmonie kalender kunt u toevoegen aan uw eigen agenda door in de rechteronderhoek op het icoontje te klikken. U wordt dan gevraagd om in te loggen in uw eigen Google agenda.

Mocht dit niet werken dan kunt u ook als volgt te werk gaan:

1. Kopieer het adres van de agenda: https://www.google.com/calendar/ical/fanfarephilharmonieleende%40gmail.com/public/basic.ics

2. Open uw eigen Google Agenda (eventueel in een nieuw tabblad).

3. Klik op de pijl-omlaag naast Andere agenda's.

4. Selecteer Toevoegen via URL in het menu.

5. Plak het (bij stap 1) gekopieerde adres in het betreffende veld van uw Google Agenda.

6. Klik op de knop Agenda toevoegen. De agenda wordt weergegeven in het gedeelte Andere agenda's aan de linkerkant van de agendalijst.

 

De Philharmonie toevoegen aan uw Android telefoon/tablet of iPhone/iPad?

De Philharmonie kalender kunt u toegevoegen aan uw Android telefoon/tablet of iPhone/iPad met behulp van deze handleiding.


Meldingen per e-mail

Zodra u één van de Philharmonie kalenders heeft toegevoegd aan uw eigen agenda, kunt u instellen of u nieuwe en/of gewijzigde afspraken ook per e-mail wilt ontvangen. Ook kunt u instellen of u herinneringen wilt ontvangen. Klik hier voor een handleiding.

Geschiedenis Bestuur Orkesten en Dirigenten Eregallerij Vrienden Zoeken Inloggen